product
24780Marmor Bianco Carrara MIX 305x305x10mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/marmor-bianco-carrara-mix-305x305x10mm-poleradslipad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/marmor-bianco-carrara-mix-305x305x10mm-poleradslipad-ny-z-stonefactory.se.jpgInStock595SEK/inomhus/marmor/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-30x30Bianco Carrara Mix är blandningar från olika partier av carrara marmor från Italien i kvalitét C. Livfull och marmorerad variation ger rummet extra liv. Blanda mellan olika paket och lägg med fördel ut plattorna innan montering. Slumpen avgör, det går ej att välja mörkare eller ljusare plattor. Detta är en lagertömning av olika marmorpartier som finns av mindre mängder på lagret. Vid köp av kvalité C eller CD så skickas alltid all marmor från ett och samma block/parti vid ett köpetillfälle. Här får du minst två olika partier levererade i en och samma beställning. <p> Bianco Carrara har många användningsområden så som vardagsrum, kök, badrum. Carrera är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem. <br /> Carraramarmorn kan antingen väljas med slipad eller polerad yta. En polerad yta kan med fördel användas i hemmamiljö då den täpper igen porerna på en natursten och skyddar ytan från enklare typer av smuts och spill.</p> <p>Idag används marmor mer och mer även i Skandinaviska byggnader i och med att golvärmen kommit in som en standardiserad produkt. Carramarmorn karakteriseras av sin höga kvalitet, reptålighet samt kompakta struktur, något som skapar en tidslös och uppskattad miljö. Det fina med Bianco Carrara är att marmor bara blir vackrare med tiden.</p> <p>Marmorn kommer från stenbrotten runt Carrara i Italien, i norra delen av Toscana. Marmorstenbrotten befinner sig huvudsakligen i fyra dalar runt regionen Carrara. De flesta av dem ligger cirka 1000 meter över havet. När ni lägger en marmorplatta så lägger ni ett material som man njuter av i generationer, en investering för framtiden helt enkelt.</p> <p>Fasning: Ja</p> <p>Finish: Polerad eller Slipad</p>1190
Marmor Bianco Carrara MIX 305x305x10mm
Marmor Bianco Carrara MIX 305x305x10mm

Marmor Bianco Carrara MIX 305x305x10mm

Varje paket innehåller 10 st plattor = 0,93 m2.

595 SEK / förp.
1190 SEK / förp.
640 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.93m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BC305MIXPOLERAD

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bianco Carrara Mix är blandningar från olika partier av carrara marmor från Italien i kvalitét C. Livfull och marmorerad variation ger rummet extra liv. Blanda mellan olika paket och lägg med fördel ut plattorna innan montering. Slumpen avgör, det går ej att välja mörkare eller ljusare plattor. Detta är en lagertömning av olika marmorpartier som finns av mindre mängder på lagret.
Vid köp av kvalité C eller CD så skickas alltid all marmor från ett och samma block/parti vid ett köpetillfälle. Här får du minst två olika partier levererade i en och samma beställning.

Bianco Carrara har många användningsområden så som vardagsrum, kök, badrum. Carrera är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem.
Carraramarmorn kan antingen väljas med slipad eller polerad yta. En polerad yta kan med fördel användas i hemmamiljö då den täpper igen porerna på en natursten och skyddar ytan från enklare typer av smuts och spill.

Idag används marmor mer och mer även i Skandinaviska byggnader i och med att golvärmen kommit in som en standardiserad produkt. Carramarmorn karakteriseras av sin höga kvalitet, reptålighet samt kompakta struktur, något som skapar en tidslös och uppskattad miljö. Det fina med Bianco Carrara är att marmor bara blir vackrare med tiden.

Marmorn kommer från stenbrotten runt Carrara i Italien, i norra delen av Toscana. Marmorstenbrotten befinner sig huvudsakligen i fyra dalar runt regionen Carrara. De flesta av dem ligger cirka 1000 meter över havet. När ni lägger en marmorplatta så lägger ni ett material som man njuter av i generationer, en investering för framtiden helt enkelt.

Fasning: Ja

Finish: Polerad eller Slipad

Specifikationer

VarumärkeBianco Carrara
Storlek i cm30,5x30x,5
YtaFlera alternativ
FärgVit, grå
Tjocklek i mm10
m20,93
MaterialMarmor
Antal St10 plattor per paket
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortItalien
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop