• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
104Marmor Bianco Carrara CD 305x305x10mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-30x30/marmor-bianco-carrara-cd-poleradslipad-vitgra-marmor-305x305x10mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Binaco-Carrara-Stonefactory-Scandinavia_117.jpgInStock1190SEK/inomhus/marmor/inomhus/stengolv/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-30x30Bianco Carrara 305x305x10mm CD kvalitet är en Italienska marmor. Fungerar utmärkt att lägga i hallar eller i badrummet på väggar och golv. Samtliga plattor är kalibrerade. Utöver klass CD finns även möjlighet att uppgradera till C som är en högre kvalitet som sorteras ut direkt i stenbrotten i Italien. För att beställa dessa välj då Carrara C, dessa tenderar hålla en jämnare kvalitet i ådringen och upplevs även ljusare än CD. </p> Välj antal paket som du vill beställa i rutan ovan. Varje paket innehåller 10 st plattor = 0,93 m2. <p>Bianco Carraran har många användningsområden så som vardagsrum, kök, badrum. Carrera är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem. <br /> Carraramarmorn kan antingen väljas med slipad eller polerad yta. En polerad yta kan med fördel användas i hemmamiljö då den täpper igen porerna på en natursten och skyddar ytan från enklare typer av smuts och spill.</p> <p>Idag används marmor mer och mer även i Skandinaviska byggnader i och med att golvärmen kommit in som en standardiserad produkt. Carramarmorn karakteriseras av sin höga kvalitet, reptålighet samt kompakta struktur, något som skapar en tidslös och uppskattad miljö. Det fina med Bianco Carrara är att marmor bara blir vackrare med tiden.</p> <p>Marmorn kommer från stenbrotten runt Carrara i Italien, i norra delen av Toscana. Marmorstenbrotten befinner sig huvudsakligen i fyra dalar runt regionen Carrara. De flesta av dem ligger cirka 1000 meter över havet.</p> <p>Fasning: Ja</p> <p>Kalibrerad: Ja</p> <p>Kvalitet: CD Ljusgrå/vit</p> <p>Förpackning: Frigolit Beräknat spill: 10-15%</p>1250

Marmor Bianco Carrara CD 305x305x10mm

Säljs per m2, flera alternativ

Vacker marmor från riktigt stenblock bruten i staden Carrara i Italien. Med äkta sten så har ni ett material som håller i generationer.
1190 SEK / m2
1250 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: SM-BC305CDP

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory