product
2047Marmor Bianco Carrara C 305x305x10mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/marmor-bianco-carrara-c-poleradslipad-vitgra-marmor-305x305x10mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bianco-carrara-marmor-blank-yta-i-30x30-cm-hos-stonefactory.se.jpgInStock695SEK/inomhus/marmor/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-30x30<p> Bianco Carrara har många användningsområden så som vardagsrum, kök, badrum. Carrera är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem. <br /> Carraramarmorn kan antingen väljas med slipad eller polerad yta. En polerad yta kan med fördel användas i hemmamiljö då den täpper igen porerna på en natursten och skyddar ytan från enklare typer av smuts och spill.</p> <p>Idag används marmor mer och mer även i Skandinaviska byggnader i och med att golvärmen kommit in som en standardiserad produkt. Carramarmorn karakteriseras av sin höga kvalitet, reptålighet samt kompakta struktur, något som skapar en tidslös och uppskattad miljö. Det fina med Bianco Carrara är att marmor bara blir vackrare med tiden.</p> <p>Marmorn kommer från stenbrotten runt Carrara i Italien, i norra delen av Toscana. Marmorstenbrotten befinner sig huvudsakligen i fyra dalar runt regionen Carrara. De flesta av dem ligger cirka 1000 meter över havet. När ni lägger en marmorplatta så lägger ni ett material som man njuter av i generationer, en investering för framtiden helt enkelt.</p> <p>Fasning: Ja</p> <p>Finish: Polerad eller Slipad</p> <p>Kvalitet: C högsta kvalitet</p> <p>Plattor per paket: 10</p>1390
Marmor Bianco Carrara C 305x305x10mm
Marmor Bianco Carrara C 305x305x10mm
Marmor Bianco Carrara C 305x305x10mm

Marmor Bianco Carrara C 305x305x10mm

Säljs per förp, flera alternativ

Välj alltid an äkta sten. Inget slår känslan av ett äkta stengolv eller marmorplattor som beklär en vägg.
Här har ni den mest populära marmorn i världen som älskas av de flesta. Bianco Carrara 305x305x10mm C kvalitet är den finare och vitare kvaliteten av den Italienska marmorn. Fungerar utmärkt att lägga i hallar eller i badrummet på väggar och golv. Samtliga plattor är kalibrerade och håller högsta möjliga kvalitet kvalitet.

Välj antal paket som du vill beställa i rutan ovan. Varje paket innehåller 10 st plattor = 0,93 m2.

695 SEK / förp.
1390 SEK / förp.
748 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.93m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BC305CP

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bianco Carrara har många användningsområden så som vardagsrum, kök, badrum. Carrera är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem.
Carraramarmorn kan antingen väljas med slipad eller polerad yta. En polerad yta kan med fördel användas i hemmamiljö då den täpper igen porerna på en natursten och skyddar ytan från enklare typer av smuts och spill.


Idag används marmor mer och mer även i Skandinaviska byggnader i och med att golvärmen kommit in som en standardiserad produkt. Carramarmorn karakteriseras av sin höga kvalitet, reptålighet samt kompakta struktur, något som skapar en tidslös och uppskattad miljö. Det fina med Bianco Carrara är att marmor bara blir vackrare med tiden.

Marmorn kommer från stenbrotten runt Carrara i Italien, i norra delen av Toscana. Marmorstenbrotten befinner sig huvudsakligen i fyra dalar runt regionen Carrara. De flesta av dem ligger cirka 1000 meter över havet. När ni lägger en marmorplatta så lägger ni ett material som man njuter av i generationer, en investering för framtiden helt enkelt.

Fasning: Ja

Finish: Polerad eller Slipad

Kvalitet: C högsta kvalitet

Plattor per paket: 10

Specifikationer

VarumärkeBianco Carrara
Storlek i cm30x30
YtaFlera alternativ
FärgVit, grå
Tjocklek i mm10
m20,93
MaterialMarmor
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortItalien
Beräkat spill15%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop