product
3627Konradssons Natursten antik botticino 10x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/konradssons-natursten-antik-botticino-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-antik-botticino-10x10-cm_6043.jpgInStock1226SEK/inomhus/marmor/inomhus/natursten-sjosten/inomhus/stengolv/inomhusNatursten antik botticino är en tumlad ljusbeige marmor med vacker behaglig marmorering.  Denna brukar ibland  även kallas sjösten eller antikmarmor. Kanterna är rundade precis som på en sjösten. Antik botticion passar utmärkt för att skapa en ombonad och behaglig känsla i badrummet med spakänsla eller i köket ovanför diskbänken. Botticino är en klassiker gällande Italiensk marmor.1226
Konradssons Natursten antik botticino 10x10 cm

Konradssons Natursten antik botticino 10x10 cm

konradssons
Natursten antik botticino är en tumlad ljusbeige marmor med vacker behaglig marmorering. Denna vackra natursten passar utmärkt i både badrum och kök.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
1226 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7583

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Natursten antik botticino är en tumlad ljusbeige marmor med vacker behaglig marmorering.  Denna brukar ibland  även kallas sjösten eller antikmarmor. Kanterna är rundade precis som på en sjösten. Antik botticion passar utmärkt för att skapa en ombonad och behaglig känsla i badrummet med spakänsla eller i köket ovanför diskbänken. Botticino är en klassiker gällande Italiensk marmor.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm10x10
YtaMatt
FärgBeige
Åtgång100 st per m2
Tjocklek i mm10
MaterialMarmor
Antal St50 st per paket
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
Vikt (kg)25 per m2
Beräkat spill5-10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop