• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3627Konradssons Natursten antik botticino 10x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/konradssons-natursten-antik-botticino-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-antik-botticino-10x10-cm_6043.jpgInStock1394SEK/inomhus/marmor/inomhus/natursten-sjosten/inomhus/stengolv/inomhusNatursten antik botticino är en tumlad ljusbeige marmor med vacker behaglig marmorering.  Denna brukar ibland  även kallas sjösten eller antikmarmor. Kanterna är rundade precis som på en sjösten. Antik botticion passar utmärkt för att skapa en ombonad och behaglig känsla i badrummet med spakänsla eller i köket ovanför diskbänken. Botticino är en klassiker gällande Italiensk marmor.1549

Konradssons Natursten antik botticino 10x10 cm

Natursten antik botticino är en tumlad ljusbeige marmor med vacker behaglig marmorering. Denna vackra natursten passar utmärkt i både badrum och kök.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
konradssons
1394 SEK / m2
1549 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7583

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory