product
133Kolmårdsmarmorhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/kolmardsmarmor?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Kolmardsmarmor-Golvsockel-Stonefactory.jpgInStock490SEK/inomhus/marmor/inomhus/inomhus/marmor/gron-marmor/inomhus/marmor/kolmardsmarmor-1Stonefactory.se erbjuder äkta svensk Kolmårdsmarmor känd för sin otroliga slitstarka yta. Sveriges snyggaste marmor enligt oss och definitivt den mest uppskattade och välkända marmorsorten. Dessutom är Kolmårdsmarmor utvalt till årets natursten 2016. Även om det är några veckors leveranstid på dessa då de tillverkas efter beställning kan vi garantera att det är värt väntat med en äkta Kolmårdsmarmor som är bruten från riktiga stenblock. När du lägger Kolmårdsmarmor lägger du en platta av absolut högsta kvalitet och definitivt ett av de snyggaste och mest uppskattade materialen som svensk marmor har att erbjuda. Svensk kolmårdsmarmor är en av av världens absolut hårdaste marmorsorter. Detta gör att när du väljer Kolmårdsmarmor så kan du vara säker på att den kommer behålla sin vackra yta under flera generationer. Kolmårdsmarmorn bryts i Kolmården i Östergötland i stenbrottet Oxåker och all produktion av era plattor sker i Östergötland. Det gör att hela produktionen är lokalproducerad och hållbar. Kolmårdsmarmor är helt enhet ett bättre alternativ på marknaden.</p> <p><strong>Produktspecifikation:</strong></p> <p>Mått: Finns i flera storlekar se dropplistan ovan</p> <p>Fasning: Nej</p> <p>Finish: Normalslipad</p> <p>M2 per paket: Levereras på pall</p> <p>Plattor per paket: Levereras på pall</p> <p>Förpackning: Levereras på pall</p> <p>Brytningsort: Kolmården, Norrköping, Sverige</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige</p> <p><B>Lagervara alternativt beställningsvara</B></p>490
Kolmårdsmarmor
Kolmårdsmarmor
Kolmårdsmarmor
Kolmårdsmarmor
Kolmårdsmarmor

Kolmårdsmarmor

Flera storlekar

Utsedd till årets natursten 2016.

Kolmårdsmarmor är en svensk sten med fantastisk känsla och kvalitet. Kolmårdsmarmorn kommer från Kolmården i Östergötland.
Välj antal kvm som du vill beställa i rutan nedan. Observera att det skiljer i pris på produktionsmaterial och lagerfört material. Det lagerförda materialet är något dyrare.

Vad är fallande längder? Fallande längder innebär att plattorna inte är sågade med ett fast längdmått, bredden är däremot alltid fast. Det är vanligt att komårdsmarmor läggs i fallande längder. (Längderna brukar variera i spannet 0,3-1,2 meter.

(Ta extra höjd för eventuell kross på 2% vid köp av fallande längder.)
1690 SEK / m2
2295 SEK / m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: KOLM-Borg_1

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stonefactory.se erbjuder äkta svensk Kolmårdsmarmor känd för sin otroliga slitstarka yta. Sveriges snyggaste marmor enligt oss och definitivt den mest uppskattade och välkända marmorsorten. Dessutom är Kolmårdsmarmor utvalt till årets natursten 2016. Även om det är några veckors leveranstid på dessa då de tillverkas efter beställning kan vi garantera att det är värt väntat med en äkta Kolmårdsmarmor som är bruten från riktiga stenblock.
När du lägger Kolmårdsmarmor lägger du en platta av absolut högsta kvalitet och definitivt ett av de snyggaste och mest uppskattade materialen som svensk marmor har att erbjuda. Svensk kolmårdsmarmor är en av av världens absolut hårdaste marmorsorter. Detta gör att när du väljer Kolmårdsmarmor så kan du vara säker på att den kommer behålla sin vackra yta under flera generationer. Kolmårdsmarmorn bryts i Kolmården i Östergötland i stenbrottet Oxåker och all produktion av era plattor sker i Östergötland. Det gör att hela produktionen är lokalproducerad och hållbar. Kolmårdsmarmor är helt enhet ett bättre alternativ på marknaden.

Produktspecifikation:

Mått: Finns i flera storlekar se dropplistan ovan

Fasning: Nej

Finish: Normalslipad

M2 per paket: Levereras på pall

Plattor per paket: Levereras på pall

Förpackning: Levereras på pall

Brytningsort: Kolmården, Norrköping, Sverige

Leverans: Levereras till hela Sverige

Lagervara alternativt beställningsvara

Specifikationer

VarumärkeGrön marmor
Storlek i cmFlera storlekar
YtaNormalslipad
FärgGrön
Tjocklek i mm10 mm
MaterialMarmor
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortSverige
Beräkat spill15%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop