• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
579Handfat i marmor Vitgrå Carraramarmorhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/handfat-i-marmor-vitgra-marmor?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Handfat-vit-carrara-marmor_875.jpgInStock4495SEK/inomhus/marmor/badrumsinredning/handfat/inomhus/marmor/carraramarmor/badrumsinredning/handfat/handfat-natursten<p><span>Ett snyggt handfat i äkta marmor. Alltsedan antiken har detta mycket uppskattade byggnadsmaterial använts flitigt ett exempel är Colosseum i Rom. Ett perfekt handfat i badrummet. </span></p> <p>Mått: <span><span>430X135 mm</span></span></p> <p>Undersidans mått: <span><span>75 mm</span></span></p> <p>Finish: Natur polish</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-8 arbetsdagar.</p> <p><span><br /></span></p>6995

Handfat i marmor Vitgrå Carraramarmor

Handfat i äkta natursten. Ett handfat i vit marmor med snygg marmorering för dig som är ute efter ett unikt och personligt badrum. Vi levererar detta handfat fraktfritt hem till dig. Välj mellan polerad eller matt finish i dropplistan ovan. Materialet är Italiensk Carrara.
4495 SEK / st.
6995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: RKHANDVIT_1

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory