product
19025Fallande Carrara C 305xfallx10 mm slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/fallande-carrara-c-305-x-fall-x-10-mm-slipad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fallande-Carrara-C-305-x-fall-x-10-mm-slipad--Stonefactory-bianco-carrara-ny.jpgInStock1449SEK/inomhus/marmor/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmorCarrara C är vår vita marmor och här i formaten av fallande längder. Detta innebär att marmorplattorna är 305mm brede, dvs 30cm breda men att längderna är oregelbundna, dvs olika långa. Denna marmor är kommer från Italien och är en eftertraktad sten när det kommer till både bänkskivor, golvmaterial och att klä väggar med. Carrara C klassas som en finare variant av Carrara och har ljusa grå marmoreringar i sig. Natursten har alltid en naturlig variation både i färg, ljushet och ådring vilket skapar ett vackert liv och en naturlig känsla och patina. <P> Mått: 305xfallande 1449
Fallande Carrara C 305xfallx10 mm slipad

Fallande Carrara C 305xfallx10 mm slipad

Äkta italiensk marmor i fallande längder

Carrara C är vår vita marmor. Den är tagen från Italien och är en eftertraktad sten när det kommer till både bänkskivor, golvmaterial och att klä väggar med. Carrara C klassas som en finare variant av Carrara och har ljusa grå marmoreringar i sig.
1449 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: GOL30-2-VE

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Carrara C är vår vita marmor och här i formaten av fallande längder. Detta innebär att marmorplattorna är 305mm brede, dvs 30cm breda men att längderna är oregelbundna, dvs olika långa.
Denna marmor är kommer från Italien och är en eftertraktad sten när det kommer till både bänkskivor, golvmaterial och att klä väggar med. Carrara C klassas som en finare variant av Carrara och har ljusa grå marmoreringar i sig. Natursten har alltid en naturlig variation både i färg, ljushet och ådring vilket skapar ett vackert liv och en naturlig känsla och patina.

Mått: 305xfallande

Specifikationer

VarumärkeBianco Carrara
Storlek i cmFallande
YtaSlipad
FärgVit, grå
Tjocklek i mm10
MaterialMarmor
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa, +/- 1 mm
BrytningsortItalien
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop