product
16302Bricmate Marmor Bianco Carrara U Chevron Polishedhttps://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/bricmate-marmor-bianco-carrara-u-chevron-polished?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-marmor-bianco-carrara-u-chevron-polished-stonefactory_se.jpgInStock784SEK/inomhus/marmor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/marmormosaik/inomhus/mosaik/vit-mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-ovriga-storlekarNyhet för 2018! Bricmates U Fishbone tog marknaden med storm. Nu kommer den här snygga uppföljaren i Chevron mönster. Den italienska carrara marmorn i Chevronmönster levereras med en lyxig polerad yta. Mönstret ligger förmonterat på nät för enkel montering. Marmor tål golvvärme och kan sättas på både golv och vägg. Med Bianco Carrara marmor får du det bästa av Italien. Kombinera gärna mosaiken tillsammans med marmor av större format. Denna marmormosaik fungerar lika bra i våtrum så som dusch och badrum. 922
Bricmate Marmor Bianco Carrara U Chevron Polished

Bricmate Marmor Bianco Carrara U Chevron Polished

Säljs per förp

Bricmate
784 SEK / förp.
922 SEK / förp.
1867 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.42m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 34109

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nyhet för 2018! Bricmates U Fishbone tog marknaden med storm. Nu kommer den här snygga uppföljaren i Chevron mönster. Den italienska carrara marmorn i Chevronmönster levereras med en lyxig polerad yta. Mönstret ligger förmonterat på nät för enkel montering. Marmor tål golvvärme och kan sättas på både golv och vägg. Med Bianco Carrara marmor får du det bästa av Italien. Kombinera gärna mosaiken tillsammans med marmor av större format. Denna marmormosaik fungerar lika bra i våtrum så som dusch och badrum.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm2,1x5 Ark 27,1x30,6
YtaBlank
FärgVitgrå
Tjocklek i mm10
m20,42
Antal St5
MaterialMarmor
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop