• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
158Bianco Carrara C 610x305x10mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/bianco-carrara-c-vitgra-marmor-300x600x10mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bianco-carrara-30x60-polerad-stonefactory.jpgInStock1390SEK/inomhus/marmor/inomhus/inomhus/marmor/carraramarmor/inomhus/marmor/carraramarmor/carrara-30x60Bianco Carrara C 600x300 mm (C kvalitén innebär att plattan har en något ljusare grundton än CD) Marmorplattan är 10mm tjock fungerar utmärkt att lägga i hallar eller i badrummet på väggar och golv. Samtliga plattor är kalibrerade och håller en mycket hög kvalitet. </p> Välj antal m2 som du vill beställa i rutan ovan och välj ifall du vill ha en polerad (blank yta) eller en slipad (matt yta) </p> <p>Bianco Carraran har många användningsområden så som vardagsrum, kök, badrum. Carrera är en högvit vacker och exklusiv marmor med en grå marmorering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem. Idag erbjuder vi Italiensk Bianco Carrara i antingen storleken: 100x100 mm, 305x305 mm, 400x400 mm eller 610x305 mm. Utöver detta finns även hexagoner och flera mosaikvarianter. De avlånga plattorna läggs med fördel i ett fallande mönster för att framhäva ett livligt och naturligt vackert stengolv. I formatet 600mm finns dessa plattor som polerad eller slipad. Polerad ger en blank glansig yta som även är enkel att hålla ren medan slipad ger en matt yta. Båda ytorna ger ett bra fäste och det finns även ett halkskyddsmedel att köpa om man är orolig förhalkrisk i badrum.</p> <p>Kalibrerad: Ja</p> <p>Förpackning: Frigolit</p>1390

Bianco Carrara C 610x305x10mm

Äkta italiensk marmor, flera alternativ

Här har ni den äkta stenen och marmor som heter Bianco Carrara och kommer från Italien. Marmorn bryts från stenblock i regisonen Carrara i Toscana och är bland det finaste och mest genuina materialet som kan användas. Ett material som håller i generationer och ger ett verkligt värde i en renovering av ett kök, badrum eller en hall.
1390 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: BC610P

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory