product
3816Lhådös Life Vit marmor octagon 20x20https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/lhados-life-vit-marmor-octagon-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/lhados-life-vit-marmor-octagon-20x20-miljo-stonefactory.se.jpgInStock7SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/octagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker<p>Med denna platta skapar du en klassisk golvläggning för ett kök eller badrum. Plattorna har ett marmorliknande mönster och passar utmärkt i ett badrum eller kök. Läggs med en passbit som läggs till i dropplistan.</p> <p>Åtgång för passbitar är 25 st/m2.</p> 9
Lhådös Life Vit marmor octagon 20x20
Lhådös Life Vit marmor octagon 20x20
Lhådös Life Vit marmor octagon 20x20
Lhådös Life Vit marmor octagon 20x20

Lhådös Life Vit marmor octagon 20x20

lhados
En klassisk klinkerplatta med inspiration av marmor. Plattorna har ett marmorliknande mönster och passar utmärkt i ett badrum eller kök. Läggs med en svart passbit som läggs till i dropplistan. Åtgång passbit 25 st/m2. Observera att grundplattan säljes per m2 och tosetten/passbiten säljes per styck.
472 SEK / m2
629 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 21010

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med denna platta skapar du en klassisk golvläggning för ett kök eller badrum. Plattorna har ett marmorliknande mönster och passar utmärkt i ett badrum eller kök. Läggs med en passbit som läggs till i dropplistan.


Åtgång för passbitar är 25 st/m2.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cmOctagon 20x20
YtaMatt
FärgMarmorerad Vit
Tjocklek i mm7
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikNej
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop