product
2441Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/lhados-kakel-santana-vit-blank-75x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/lhados-kakel-santana-vit-blank-75x15-cm-bild5-hos-stonefactory_se.jpgInStock348SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-7-5x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhusSantana liknar väldigt mycket det klassiska och mycket omtyckta kaklet Biselado. Den stora skillnaden är att Santana ej har de fasade kanterna som Biselado har. En klassiker som passar både i kök, badrum såväl som en bistro. Plattan har en härlig känsla och är ett vanligt kakel bland Espresso house caféerna. Monteras med raksidan nedåt. <B>Yta:</B> Blank <B>Skiftar i nyans:</B> Nej <B>Laserskuren:</B> Nej <B>Frostsäker:</B> Nej <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Nej <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Leverans:</B> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <B>Skötselråd:</B> Kakel och klinker från Lhådös Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Lhådös Kakel kommer vara som nya trots att åren går. <BR> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a></p>464
  • Hem
  • Inomhus
  • Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cm
Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cm
Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cm
Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cm
Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cm

Lhådös Kakel Santana - Vit Blank 7,5x15 cm

lhados
348 SEK / m2
464 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 14501

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Santana liknar väldigt mycket det klassiska och mycket omtyckta kaklet Biselado. Den stora skillnaden är att Santana ej har de fasade kanterna som Biselado har. En klassiker som passar både i kök, badrum såväl som en bistro. Plattan har en härlig känsla och är ett vanligt kakel bland Espresso house caféerna. Monteras med raksidan nedåt.
Yta: Blank Skiftar i nyans: Nej Laserskuren: Nej Frostsäker: Nej Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Nej Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. Skötselråd: Kakel och klinker från Lhådös Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Lhådös Kakel kommer vara som nya trots att åren går.
Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop