product
861Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/lhados-kakel-nordik-stone-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Nordik---Stone_1483.jpgInStock681SEK/inomhus<p> <strong>Produktbeskrivning:</strong> Nordik Stone med look av Portugisisk kalksten Azul Valvarde/Qasqais. Alla plattor i Nordik-serien har en look av och ska efterlikna kalksten till ett billigt pris. Eftersom att det inte är äkta kalksten så är plattorna underhålls- och repfri och fungerar utmärkt att lägga i badrummet. <br /> <strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <br /> <strong>Laserskuren:</strong> Ja <br /> <strong>Frostsäker:</strong> Ja <br /> <strong>Golvvärme:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i kök:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i badrum:</strong> Ja <br /> <strong>Golvmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Väggmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <br /> <strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja <br /> <strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <br /> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a> </p>908
Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cm
Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cm
Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cm
Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cm
Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cm

Lhådös Kakel Nordik Stone 60x60 cm

lhados
Nordik från Lhådös Kakel är ett bra och ekonomiskt alternativ till kalksten. Nordik-serien har en look av vanlig kalksten, man har fotat 40-60 varierande plattor.Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.

681 SEK / m2
908 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: L504

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning


Produktbeskrivning: Nordik Stone med look av Portugisisk kalksten Azul Valvarde/Qasqais. Alla plattor i Nordik-serien har en look av och ska efterlikna kalksten till ett billigt pris. Eftersom att det inte är äkta kalksten så är plattorna underhålls- och repfri och fungerar utmärkt att lägga i badrummet.
Skiftar i nyans: Ja
Laserskuren: Ja
Frostsäker: Ja
Golvvärme: Ja
Passar i kök: Ja
Passar i badrum: Ja
Golvmaterial: Ja
Väggmaterial: Ja
Beräknat spill: 5-10%
Går att köpa per m2: Ja
Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.
Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop