product
316Kompassros Konradssons svart/grå 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/natursten-sjosten/kompassros-svartgra-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Natursten-kompass-svart-gra_383.JPGInStock7096SEK/inomhus/natursten-sjosten/inomhus/kompassros/inomhus<p>En kompassros eller en kompass i natursten kan ge ett entre eller ett rum ett lyft utöver det vanliga. Denna kompassros är utskuren och klar och läggs enkelt utan några större svårigheter. Ge ditt rum en personlig och klassisk sofistikerad look.</p> 7096
  • Hem
  • Inomhus
  • Kompassros Konradssons svart/grå 60x60 cm
Kompassros Konradssons svart/grå 60x60 cm

Kompassros Konradssons svart/grå 60x60 cm

konradssons
En stilren kompassros i vacker svart natursten och grå tumlad marmor. En kompassros i natursten är ett elegant sätt att pryda ett golv och skapar en klassisk miljö. Nedan fyller du i antalet du vill beställa.
7096 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7597

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En kompassros eller en kompass i natursten kan ge ett entre eller ett rum ett lyft utöver det vanliga. Denna kompassros är utskuren och klar och läggs enkelt utan några större svårigheter. Ge ditt rum en personlig och klassisk sofistikerad look.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm8
MaterialNatursten
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop