• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Klinker & Granitkeramik: plattor för golv & vägg

Klinker för golv och vägg

Granitkeramik & Klinker kan läggas både på golv och sättas på vägg. Dess hårda yta ger en oslagbar reptålighet och skapar en tålig och lättskött yta i ert hus. Att köpa klinker ska vara roligt och inspirerande. När man lägger klinker så är det ett materialval som ska hålla många år framöver. Därför att det bra att se över ett brett urval av klinker innan man tar ett beslut. Här har vi samlat ett brett utbud av klinker i olika färger och storlekar för att ni ska kunna ta rätt beslut.

Klinker i tiden. Vi på stonefactory har noga valt ut klinker från de största och bästa leverantörerna. Med vårt klinkerssortiment kan du känna dig trygg att du får bästa möjliga kvalitet och det som bilden faktiskt visar. Ni kan enkelt filtrera klinker efter storlek eller färg för att hitta just rätt platta när ni ska köpa ert klinker.

Granitkeramik ett tåligare material. Granitkeramik tillhör de hårdaste golvmaterialen som man kan lägga. Därför är stor del av vårt klinkersortiment gjorda av reptålig granitkeramik som är underhållsfri och lättstadad.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory