product
3451Walks 1.0 vit Konradssons kakel flera storlekarhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/walks-10-vit-konradssons-kakel-flera-storlekar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Walks-1_0-vit_5773.jpgInStock1290SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-45x45-cm/inomhus<p>Walks från Konradsson kakel är en klinkerplatta med härlig stenstruktur liknande skiffer som ger en varm och behaglig känsla. Denna serie finns i flera diskreta och varma färgkombinationer.</p> 1290
Walks 1.0 vit Konradssons kakel flera storlekar
Walks 1.0 vit Konradssons kakel flera storlekar

Walks 1.0 vit Konradssons kakel flera storlekar

konradssons
Walks 1.0 från Konradsson kakel är en klinkerplatta med härlig skifferliknande stenstruktur som ger en varm och behaglig känsla. Passar både till golv och vägg.
1290 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7329

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Walks från Konradsson kakel är en klinkerplatta med härlig stenstruktur liknande skiffer som ger en varm och behaglig känsla. Denna serie finns i flera diskreta och varma färgkombinationer.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmFlera storlekar
YtaMatt
FärgVit
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop