product
3467W-Age cortex naturale naturale Konradssons kakel flera storlekarhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/w-age-cortex-naturale-naturale-konradssons-kakel-flera-storlekar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/W-Age-cortex-naturale_5876.jpgInStock1190SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhus/kampanjer<p>Serien W-Age finna i fyra varianter i fyra olika nyanser av trä. Det som gör denna träklinker så unik är att dels är det en hård repfri granitkeramik som även tål vatten. Det innebär att man kan få ett "trägolv" i badrummet eller en repfri och underhållsfri träinspirerad platta i hallen. Plattorna har även en unik ådring likt en stubbe på ett avhugget träd som gör att denna platta helt enkelt tar fram en WOW! faktor i ert hem. Se inspirationsbilderna så förstår ni vad vi menar. </p> 1190

W-Age cortex naturale naturale Konradssons kakel flera storlekar

Lagerrensning

W-Age är en högkvalitets platta från Konradssons kakel skapad med ett unikt trämönster för att efterlikna ett stubbe av ett träd.
konradssons
1190 SEK / m2

Artikelnummer: 7126

Enhet: m2

37 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop