product
6303Lhådös Allover Lux White 30x60cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/lhados-allover-lux-white-30x60cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Allover-Lux-Miljobild-Stonefactory.jpgInStock745SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusAllover Lux White är ett mycket exklusivt klinkers från Lhådös Kakel. Detta är en blank platta som strålar av exklusivitet samtidigt som den ger en harmonisk och naturnära känsla. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig. Plattan är även frosttålig och kan användas utomhus. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande. 994
Lhådös Allover Lux White 30x60cm
Lhådös Allover Lux White 30x60cm
Lhådös Allover Lux White 30x60cm

Lhådös Allover Lux White 30x60cm

Lhados
Allover Lux White - en högblank klinkerserie i granitkeramik som skapar en känsla av både lyx och stil. Denna platta är blankpolerad och har formatet 30x60 cm.
745 SEK / m2
994 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: WX30

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Allover Lux White är ett mycket exklusivt klinkers från Lhådös Kakel. Detta är en blank platta som strålar av exklusivitet samtidigt som den ger en harmonisk och naturnära känsla. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig.
Plattan är även frosttålig och kan användas utomhus. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm30x60
YtaBlank
FärgSteninspirerad Vitbeige
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop