• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
15230Konradssons Pobles Blanco Vit 18,5x18,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/konradssons-pobles-blanco-vit-185x185-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Pobles-Blanco-Vit-18-5x18-5-cm-Stonefactory.jpgInStock715SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusPobles serien från Konradssons kakel är en serie plattor i tålig granitkeramik som klarar mycket tuff slitage. Plattorna är fulla med personlighet då det går att skapa sin egna mönsterläggning genom att kombinera de enfärgade plattorna, som finns i de neutrala färgerna vit, beige grå och svart med tillhörande distinkta dekorplattor med mönster och dekorativ som skapar en elegant stil. Sätt din egna prägel och så varje rum får sin egna personlighet. 715
Konradssons Pobles Blanco Vit 18,5x18,5 cm
Konradssons Pobles Blanco Vit 18,5x18,5 cm

Konradssons Pobles Blanco Vit 18,5x18,5 cm

konradssons
715 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4631

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Pobles serien från Konradssons kakel är en serie plattor i tålig granitkeramik som klarar mycket tuff slitage. Plattorna är fulla med personlighet då det går att skapa sin egna mönsterläggning genom att kombinera de enfärgade plattorna, som finns i de neutrala färgerna vit, beige grå och svart med tillhörande distinkta dekorplattor med mönster och dekorativ som skapar en elegant stil. Sätt din egna prägel och så varje rum får sin egna personlighet.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm18,5x18,5
YtaMatt
FärgMönstrad
Tjocklek i mm8
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop