product
6640Konradssons Marte Thassos Vit 9x9 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/konradssons-marte-thassos-vit-9x9-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Marte-Thassos-Vit-9x9-cm.jpegInStock1440SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeMarte serien från Konradssons är en modern men tidlös platta. Mönster på plattorna är stenliknande och påminner om svag cement inspirerade plattor. Plattorna i Marte serien är i granitkeramik och är frostsäkra och tål tuffare miljöer med hårt slitage. Marte Thassos går bra att sätta både på vägg liksom golv och lämpar sig även som plattor i garage, uteplats samt även på husfasader. Serien finns i flera storlekar och nyanser och Marte brukar kallas för möjligheterna plattor. 1694
Konradssons Marte Thassos Vit 9x9 cm

Konradssons Marte Thassos Vit 9x9 cm

Konradssons
1440 SEK / m2
1694 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6428

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marte serien från Konradssons är en modern men tidlös platta. Mönster på plattorna är stenliknande och påminner om svag cement inspirerade plattor. Plattorna i Marte serien är i granitkeramik och är frostsäkra och tål tuffare miljöer med hårt slitage.
Marte Thassos går bra att sätta både på vägg liksom golv och lämpar sig även som plattor i garage, uteplats samt även på husfasader. Serien finns i flera storlekar och nyanser och Marte brukar kallas för möjligheterna plattor.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm9x9
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop