• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
8699Centro Granitkeramik Stone Vit 15x15https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/hansa-keramik-granitkeramik-stone-vit-15x15?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-granitkeramik-stone-vit-15x15-stonefactory_se.jpgInStock664SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinkerEn keramisk oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin. En tålig platta som kan användas i olika utrymmen. Går även bra att använda utomhus då den är frostsäker. Denna platta i vacker vit färg. Denna serie har grön/rekommenderad status hos Byggvarubedömmningen. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning. 884

Centro Granitkeramik Stone Vit 15x15

En keramik oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin.
Centro
664 SEK / förp.
884 SEK / förp.

Artikelnummer: 518WS2

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop