product
26252Tenfors Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/tenfors-traklinker-nybro-trendwood-grey-20x120?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-traklinker-nybro-trendwood-grey-20x120-stonefactory.se.jpgInStock503SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhusTräklinker Nybro Trendwood Grey 20x120 är en trä-liknande klinker av hög kvalitet i kalla grå nyanser. Ser ut som trä och känns som trä, men med klinkergolvets alla fördelar. Finns i flera nyanser och varje nyans finns i 9 olika varianter som kommer slumpmässigt blandade i förpackningarna. Få ett underhållsfritt, vackert plank-golv som håller sig lika fint i alla år. Nybro är en serie trägolvs-liknande klinker av mycket hög kvalitet med helt raka kanter. De raka kanterna ger möjlighet att använda minimala fogar, vilket bidrar till trägolvs-känslan. Nybro Trendwood Grey är frosttålig och slitstark och kan användas både inomhus och utomhus. Den matta, men lättstädade ytan gör denna platta lämplig även i våtrum. Passar lika bra i finrummet som i sovrum, kök, badrum eller hall. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. 1001
Tenfors Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120
Tenfors Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120
Tenfors Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120
Tenfors Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120

Tenfors Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120

tenfors
503 SEK / förp.
1001 SEK / förp.
350 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: Arte-ntg001

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Träklinker Nybro Trendwood Grey 20x120 är en trä-liknande klinker av hög kvalitet i kalla grå nyanser. Ser ut som trä och känns som trä, men med klinkergolvets alla fördelar. Finns i flera nyanser och varje nyans finns i 9 olika varianter som kommer slumpmässigt blandade i förpackningarna.
Få ett underhållsfritt, vackert plank-golv som håller sig lika fint i alla år. Nybro är en serie trägolvs-liknande klinker av mycket hög kvalitet med helt raka kanter. De raka kanterna ger möjlighet att använda minimala fogar, vilket bidrar till trägolvs-känslan. Nybro Trendwood Grey är frosttålig och slitstark och kan användas både inomhus och utomhus. Den matta, men lättstädade ytan gör denna platta lämplig även i våtrum. Passar lika bra i finrummet som i sovrum, kök, badrum eller hall. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm20x120
YtaMatt
FärgTräklinker Grå
Tjocklek i mm9
m21,44
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop