product
26774Tenfors Klinker Portugal Light Grey Semipolerad Rak Kant 60x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/tenfors-klinker-portugal-light-grey-semipolerad-rak-kant-60x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-portugal-light-grey-matt-rak-kant-60x60-1-stonefactory.se.jpgInStock431SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/terazzoKlinker Portugal Light Grey semipolerad Rak Kant 60x60 är en ljust grå, slitstark klinker med betongkänsla. Med mönster i form av stenar i olika storlekar och nyanser, ger denna klinker ett snyggt och levande, betong-liknande golv. Ytan är semipolerad men inte sträv, och den lätta variationen ger till och med en viss lyster. En lättstädad och praktisk klinker även i våta områden. Med de helt raka kanterna kan man använda minimala fogar för att skapa en enhetlig yta. En klinker av mycket hög kvalitet som är utmärkt att använda till golv i badrum, då ytan har lätt struktur. Finns i flera nyanser. Portugal kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. 1001
Tenfors Klinker Portugal Light Grey Semipolerad Rak Kant 60x60
Tenfors Klinker Portugal Light Grey Semipolerad Rak Kant 60x60

Tenfors Klinker Portugal Light Grey Semipolerad Rak Kant 60x60

tenfors
431 SEK / förp.
1001 SEK / förp.
300 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: SRP02L

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Portugal Light Grey semipolerad Rak Kant 60x60 är en ljust grå, slitstark klinker med betongkänsla. Med mönster i form av stenar i olika storlekar och nyanser, ger denna klinker ett snyggt och levande, betong-liknande golv. Ytan är semipolerad men inte sträv, och den lätta variationen ger till och med en viss lyster. En lättstädad och praktisk klinker även i våta områden. Med de helt raka kanterna kan man använda minimala fogar för att skapa en enhetlig yta. En klinker av mycket hög kvalitet som är utmärkt att använda till golv i badrum, då ytan har lätt struktur.
Finns i flera nyanser. Portugal kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm60x60
YtaSemipolerad
FärgTerrazzo Grå
Tjocklek i mm9,8
m21,44
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop