product
26246Tenfors Klinker Kiruna Marmo Crea Blank marmor 60x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/tenfors-klinker-kiruna-marmo-crea-b-60x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-kiruna-marmo-crea-b-60x60-stonefactory.se.jpgInStock546SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerKlinker Kiruna Marmo Crea B 60x60 är en blank klinker med nattblå botten och marmoreringar i vitt och guld. Klassiska marmoreringar med dramatisk effekt. Den blanka ytan förstärker mönstret och ger en extra dimension. Mönstret är varierat och kommer i 8 varianter som är slumpmässig blandade i förpackningarna. De många variationerna ger ett golv som ser mycket naturligt ut. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. Tänk på att ytan är blank så den är mindre lämplig i våta områden. Plattan har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.1079
Tenfors Klinker Kiruna Marmo Crea Blank marmor 60x60
Tenfors Klinker Kiruna Marmo Crea Blank marmor 60x60
Tenfors Klinker Kiruna Marmo Crea Blank marmor 60x60

Tenfors Klinker Kiruna Marmo Crea Blank marmor 60x60

tenfors
546 SEK / förp.
1079 SEK / förp.
380 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: Arte-kmcb001

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Kiruna Marmo Crea B 60x60 är en blank klinker med nattblå botten och marmoreringar i vitt och guld. Klassiska marmoreringar med dramatisk effekt. Den blanka ytan förstärker mönstret och ger en extra dimension. Mönstret är varierat och kommer i 8 varianter som är slumpmässig blandade i förpackningarna. De många variationerna ger ett golv som ser mycket naturligt ut.
En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. Tänk på att ytan är blank så den är mindre lämplig i våta områden. Plattan har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm60x60
YtaBlank
FärgMarmorinspirerad Blå
Tjocklek i mm9
m21,44
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop