product
26718Tenfors Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/tenfors-klinker-aura-perla-blank-rak-kant-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-aura-perla-blank-rak-kant-60x60-cm-stonefactory.se.jpgInStock498SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerKlinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 är en marmorliknande granitkeramik med blank yta. En slitstark och vacker klinker i ljust grå nyanser och naturliga marmoreringar. Finns i flera nyanser. De helt raka kanterna gör det möjligt att använda minimal fog, vilket ger en enhetlig och modern känsla. Passar lika bra i kök, badrum, hall, uterum eller finrummet. Kan användas till både golv och väggar, inomhus och utomhus. En blank klinker kan med fördel användas även i våta områden om man tänker på att halkrisken är något större än med en matt klinker.1005
Tenfors Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 cm
Tenfors Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 cm
Tenfors Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 cm
Tenfors Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 cm

Tenfors Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 cm

498 SEK / förp.
1005 SEK / förp.
349 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.43m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: GT-AUP60

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Aura Perla Blank Rak Kant 60x60 är en marmorliknande granitkeramik med blank yta. En slitstark och vacker klinker i ljust grå nyanser och naturliga marmoreringar. Finns i flera nyanser.
De helt raka kanterna gör det möjligt att använda minimal fog, vilket ger en enhetlig och modern känsla. Passar lika bra i kök, badrum, hall, uterum eller finrummet. Kan användas till både golv och väggar, inomhus och utomhus. En blank klinker kan med fördel användas även i våta områden om man tänker på att halkrisken är något större än med en matt klinker.

Specifikationer

VarumärkeGeotiles
Storlek i cm59,8x59,8
YtaBlank
FärgMarmorinspirerad Grå
Tjocklek i mm9,5
m21,43
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop