product
26269Tenfors Klinker Alkazar Carbon 60x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/tenfors-klinker-alkazar-carbon-60x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-alkazar-carbon-60x60-stonefactory.se.jpgInStock425SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerKlinker Alkazar Carbon 60x60är en blank klinker med svart och grå botten och marmoreringar i vitt med inslag av varmare färgtoner. Klassiska marmoreringar med dramatisk effekt. Den blanka ytan förstärker mönstret och ger en extra dimension. Klinker Alkazar Carbon kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. Lämplig för användning i hem och områden med moderat fottrafik. Kan användas med golvvärme och är frostsäker. Tänk på att ytan är blank så den är mindre lämplig i våta områden. Plattan har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.1001
Tenfors Klinker Alkazar Carbon 60x60
Tenfors Klinker Alkazar Carbon 60x60

Tenfors Klinker Alkazar Carbon 60x60

tenfors
425 SEK / förp.
1001 SEK / förp.
296 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 55010685RN

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Alkazar Carbon 60x60är en blank klinker med svart och grå botten och marmoreringar i vitt med inslag av varmare färgtoner. Klassiska marmoreringar med dramatisk effekt. Den blanka ytan förstärker mönstret och ger en extra dimension. Klinker Alkazar Carbon kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. Lämplig för användning i hem och områden med moderat fottrafik. Kan användas med golvvärme och är frostsäker. Tänk på att ytan är blank så den är mindre lämplig i våta områden. Plattan har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog.
Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm60x60
YtaBlank
FärgMarmorinspirerad Svart
Tjocklek i mm9
m21,44
MaterialKlinker
PEI-värdeMellan
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop