product
2431Lhådös Kakel Viva - Antracit 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/lhados-kakel-viva-antracit-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel-Viva-Antracit-20x20-cm.jpgInStock273SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus<p>Viva är en serie med en mycket snygg yta. Ytan är slät med vissa färskiftningar vilket ger en mer levande känsla. Färskiftningen gör så att plattorna går från mörkt till något ljusare i vissa områden. <strong>Yta:</strong> Matt <strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <strong>Laserskuren:</strong> Nej <strong>Frostsäker:</strong> Nej <strong>Passar i kök:</strong> Ja <strong>Passar i badrum:</strong> Ja <strong>Golvmaterial:</strong> Ja <strong>Väggmaterial:</strong> Ja <strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja <strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <strong>Skötselråd:</strong> Kakel och klinker från Lhådös Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Lhådös Kakel kommer vara som nya trots att åren går. <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a></p>364
Lhådös Kakel Viva - Antracit 20x20 cm

Lhådös Kakel Viva - Antracit 20x20 cm

lhados


En serie klinker med ett utseende som skulle kunna framstå som klassiskt men har fortfarande sin egna stil med de små formaten och de snygga färgskiftningarna.

273 SEK / m2
364 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 65030

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Viva är en serie med en mycket snygg yta. Ytan är slät med vissa färskiftningar vilket ger en mer levande känsla. Färskiftningen gör så att plattorna går från mörkt till något ljusare i vissa områden. Yta: Matt Skiftar i nyans: Ja Laserskuren: Nej Frostsäker: Nej Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Går att köpa per m2: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. Skötselråd: Kakel och klinker från Lhådös Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Lhådös Kakel kommer vara som nya trots att åren går. Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop