• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
7141Centro Klinker Rektifierad Granitkeramik Härjedalen Svart 30x30cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/hansa-keramik-klinker-granitkeramik-harjedalen-svart-30x30cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-klinker-granitkeramik-harjedalen-svart-30x30cm-hos-stonefactory_se.pngInStock665SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinkerCentro Härjedalen är en rakskuren keramisk platta av sk granitkeramik, inspirerade av naturliga förlagor från de norrländska klippblocken. Serien finns i tre olika färger och fyra olika storlekar. Härjedalen är dessutom ett utomordentligt bra miljöval, märkt med EU Ecolabel. <p> Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.739

Centro Klinker Rektifierad Granitkeramik Härjedalen Svart 30x30cm

Härjedalen är en en serie där plattorna varierar kraftigt i utseende i kartongerna - allt för att uppnå ett så naturligt utseende som möjligt.
centro
665 SEK / m2
739 SEK / m2

Artikelnummer: 124687

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop