product
11516Arredo Klinker Belgium Stone Stone Black 600x600 mm https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/arredo-klinker-belgium-stone-stone-black-600x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-belgium-stone-stone-black-600x600-mm.jpgInStock560SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhusBelgium är en glaserad platta i granitkeramik. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Passar bra både på golv- och vägg. <p> Denna platta har ett stenliknande mönster och en snygg, mörkgrå nyans. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p> 788
Arredo Klinker Belgium Stone Stone Black 600x600 mm
Arredo Klinker Belgium Stone Stone Black 600x600 mm
Arredo Klinker Belgium Stone Stone Black 600x600 mm

Arredo Klinker Belgium Stone Stone Black 600x600 mm

arredo
Klinker Belgium är en slitstark granitkeramik som går att ha både inne och ute.

560 SEK / förp.
788 SEK / förp.
389 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 254871

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Belgium är en glaserad platta i granitkeramik. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Passar bra både på golv- och vägg.

Denna platta har ett stenliknande mönster och en snygg, mörkgrå nyans. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent.

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm11
m21,44
Antal St4 st/frp
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop