• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
18581Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/tilemaster-klinker-central-316x316?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/klinker-22.jpgInStock552SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhusCentral är en del av serien World Parks från Vives. Denna serie är inspirerad av berömda parker runt hela jorden och de har alla sin egen stil och personlighet. Central, som är inspirerad av Central Park i New York, har ett fantastiskt mönster i jordnära färger. Den urbana stilen passar i de flesta miljöer och blir en dekorativ del av inredningen. Alla plattor i World Streets serien har en halkfri yta och passar utmärkt att använda inomhus på golv och vägg. Denna dekorativa platta kan användas i både kök och badrum men passar lika bra i ett sovrum eller finrum. <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Tilemaster</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td> Mönstrat </td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td> 32x32 cm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>9 mm</td> </tr> <tr> <td>m2/förpackning:</td> <td>1</td> </tr> <tr> <td>Antal/förpackning:</td> <td>10</td> </tr> <tr> <td>Kant:</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Tål Golvvärme:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Lämpar sig till:</td> <td>Golv & Vägg</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde:</td> <td>In- och Utomhus</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>919
Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6
Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6
Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6
Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6
Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6

Tilemaster Klinker Central 31,6X31,6

tilesrus
Central är en vacker och modern platta med mönster i bland annat blått och brunt.552 kr
919 kr
552 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 1.00m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: TKVC235

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Central är en del av serien World Parks från Vives. Denna serie är inspirerad av berömda parker runt hela jorden och de har alla sin egen stil och personlighet. Central, som är inspirerad av Central Park i New York, har ett fantastiskt mönster i jordnära färger. Den urbana stilen passar i de flesta miljöer och blir en dekorativ del av inredningen. Alla plattor i World Streets serien har en halkfri yta och passar utmärkt att använda inomhus på golv och vägg. Denna dekorativa platta kan användas i både kök och badrum men passar lika bra i ett sovrum eller finrum.

Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Mönstrat
Yta: Matt
Storlek: 32x32 cm
Tjocklek: 9 mm
m2/förpackning: 1
Antal/förpackning: 10
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv & Vägg
Användningsområde: In- och Utomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop