• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
17897Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/tilemaster-hexagon-klinker-kunashir-23-266?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hexagon-Klinker-Kunashir.jpgInStock516SEK/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinkerDenna klinker med blomstermotiv mäter 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Kunashir har ett vackert, blomstrande mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck. Kunashir passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer. Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer. Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning. Sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende! <BR> <BR> <b><big>Produktinformation</big></b> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td> Tilemaster </td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Mönstrat</td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Storlek:</td> <td>23x26,6</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>9 mm</td> </tr> <tr> <td>m2/förpackning:</td> <td>0,504</td> </tr> <tr> <td>Antal/förpackning:</td> <td>11 st</td> </tr> <tr> <td>Kant:</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Tål Golvvärme:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Lämpar sig till:</td> <td>Golv och Vägg</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde:</td> <td>Inomhus och Utomhus</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>ca 2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>725
Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6
Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6
Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6
Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6
Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6
Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6

Tilemaster Hexagon Klinker Kunashir 23X26,6

tilesrus
Hexagon Klinker Kunashir är en vackert mönstrad, hexagon granitkeramik i milda färger från serien Rift framtagen av den berömda spanska kakelproducenten Vives.
516 kr
725 kr
1024 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 0.50m2

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: TKVC214

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Denna klinker med blomstermotiv mäter 230×266 mm.
Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Hexagon Klinker Kunashir har ett vackert, blomstrande mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck. Kunashir passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra miljöer. Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer. Varje förpackning innehåller plattor i olika färgsättning. Sammansättningen av färger ger ett harmoniskt och elegant utseende!

Produktinformation
Varumärke: Tilemaster
Färg: Mönstrat
Yta: Matt
Storlek: 23x26,6
Tjocklek: 9 mm
m2/förpackning: 0,504
Antal/förpackning: 11 st
Kant: Rak
Tål Golvvärme: Ja
Lämpar sig till: Golv och Vägg
Användningsområde: Inomhus och Utomhus
Leveranstid: ca 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,504
VarumärkeTilemaster
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop