product
24242Tenfors Marockanskt Kakel Shirate 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/tenfors-marockanskt-kakel-shirate-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-marockanskt-kakel-shirate-20x20-cm-2-stonefactory.se.jpgInStock286SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinkerMarockanskt kakel Shirate är en cementplatta med vit botten och ett klassiskt mönster i grönt och rött. Plattan kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i entré eller butik. Anpassad för både golv och vägg. De här cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Plattorna är förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.650
Tenfors Marockanskt Kakel Shirate 20x20 cm
Tenfors Marockanskt Kakel Shirate 20x20 cm
Tenfors Marockanskt Kakel Shirate 20x20 cm

Tenfors Marockanskt Kakel Shirate 20x20 cm

Tenfors
286 SEK / förp.
650 SEK / förp.
550 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.52m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: SA20-5006

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marockanskt kakel Shirate är en cementplatta med vit botten och ett klassiskt mönster i grönt och rött.
Plattan kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i entré eller butik. Anpassad för både golv och vägg. De här cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Plattorna är förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgMix
Tjocklek i mm15
m20,52
MaterialCement
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop