• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
16643Konradssons Retro IT Antracit Svart Nat Rect 59,5x59,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-retro-it-antracit-svart-nat-rect-595x595-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-retro-it-antracit-svart-nat-rect-595x595-cm-stonefactory_se.pngInStock870SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/terazzoTerazzo är årets stora nyhet och blev snabbt en succé på den stora kakel och klinkermässan i Italien. En stor favorit bland leverantörerna och arkitekter. Terazzo syns mer i inredningssammanhang i både inomhus och utomhusmiljöer. Konradssons Kakel presenterar Retro IT som är en terazzoimitation, inspirerad av de italienska Dolomiterna. Serien Retro IT finns i färgerna grå, svart och brun. Plattorna är matta och vackert inspirerad av italienskt terrazzo sten. Plattorna är tålig granitkeramik och är även frostsäkra och kan med fördel läggas utomhus. 870
Konradssons Retro IT Antracit Svart Nat Rect 59,5x59,5 cm

Konradssons Retro IT Antracit Svart Nat Rect 59,5x59,5 cm

konradssons
Vill du uppleva naturlig skönhet? Då är serien Retro IT något för dig.
870 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7094

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terazzo är årets stora nyhet och blev snabbt en succé på den stora kakel och klinkermässan i Italien. En stor favorit bland leverantörerna och arkitekter. Terazzo syns mer i inredningssammanhang i både inomhus och utomhusmiljöer. Konradssons Kakel presenterar Retro IT som är en terazzoimitation, inspirerad av de italienska Dolomiterna.
Serien Retro IT finns i färgerna grå, svart och brun. Plattorna är matta och vackert inspirerad av italienskt terrazzo sten. Plattorna är tålig granitkeramik och är även frostsäkra och kan med fördel läggas utomhus.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm59,5x59,5
YtaMatt
FärgTerrazzo Svart
Tjocklek i mm9,5 mm
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Relaterade produkter
Konradssons Retro IT Antracit Svart Nat Rect 29,5x59,5 cm

Konradssons Retro IT Antracit Svart Nat Rect 29,5x59,5 cm

799 kr
konradssons
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop