product
3808Konradssons Le crete terra vit blomma tozz 4,5x4,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/konradssons-le-crete-terra-vit-blomma-tozz-45x45-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/vit-tozz_6231.jpgOutOfStock81SEK/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/octagon-klinker/inomhus<p>Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma. Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg. Le Crete är frostsäker och kan med fördel användas utomhus.</p> 81
Konradssons Le crete terra vit blomma tozz 4,5x4,5 cm
Konradssons Le crete terra vit blomma tozz 4,5x4,5 cm

Konradssons Le crete terra vit blomma tozz 4,5x4,5 cm

konradssons
Åtgång för tozzar, passbitar 25 st per m2-yta. Finns även i svart eller vita tozzar utan dekor.
81 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 7703

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma. Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg. Le Crete är frostsäker och kan med fördel användas utomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmOctagon 4,5x4,5
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop