• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
59451Tenfors Marockanskt Kakel Melqa 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/tenfors-marockanskt-kakel-melqa-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Marockanskt-Kakel-Melqa-20x20-cm.jpgInStock441SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinkerTenfors Marockanskt Kakel Melqa 20x20 cm är en vackert mönstrad cementplatta som fungerar att ha både på vägg och golv i alla rum. mönstret är i en snygg himmelsblå färg och ger rummet ett ljust och färgstarkt intryck. <p> <b>OBS!</b<i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Tänk även på att lägga till 10-15% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i>670
-34%

Tenfors Marockanskt Kakel Melqa 20x20 cm

Tenfors Marockanskt Kakel Melqa 20x20 cm är en vackert mönstrad cementplatta som fungerar att ha både på vägg och golv i alla rum.
tenfors
441 SEK / förp.
670 SEK / förp.
849 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.52m2

Artikelnummer: V20-237

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory