• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
44261Tenfors Marockanskt Kakel Tiflet 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/marockanskt-kakel-tiflet-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Marockanskt-Kakel-Tiflet-20x20.jpgInStock441SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gront-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker<P>Marockanskt Kakel Tiflet 20x20 är en klassiskt mönstrad, handgjord cementplatta i vitt, svart och khakigröna nyanser. Dämpade gröna nyanser som passar fint till den skandinaviska stilen. Lika snygg på golv som på vägg.</P> <P>Dessa handplockade och noga utvalda cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går ca 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier.</P> <P>Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden. </P> <P>De här cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt, Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren. </P> <P>Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar. </P> <B>OBS! Kom ihåg att impregnera dina plattor, detta gör man med stenimpregnering. Använd ej mörk fogkulör. </B> <B>OBS!</B> Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.</P> 749
-41%

Tenfors Marockanskt Kakel Tiflet 20x20 cm

Marockanskt Kakel Tiflet 20x20 är en klassiskt mönstrad, handgjord cementplatta i vitt, svart, beige och khaki nyanser. Dämpade nyanser som passar fint till den skandinaviska stilen. Lika snygg på golv som på vägg.
OBS! ANVÄND INTE MÖRK FOG!

tenfors
441 SEK / förp.
749 SEK / förp.
849 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.52m2

Artikelnummer: V20-607

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory