product
6950Lhådös Kakel Havanna mix decor 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/lhados-kakel-havanna-mix-decor-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel-Havanna-mix-decor-20x20-cm-inspiration-Stonefactory.jpgInStock655SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeSerien Havanna från Lhådös Kakel är inspirerad av Marrakech och för tankarna till Kuba och varmare breddgrader. Plattorna skiftar i varma nyanser av olika färger och mönster och plattorna kommer färdigblandade i en mix. Plattan är en klinker och är därför anpassad för golv men går även bra att använda på vägg. Kombinera gärna Havanna Mix Decor tillsammans med Havanna Blue Skye. 874
Lhådös Kakel Havanna mix decor 20x20 cm
Lhådös Kakel Havanna mix decor 20x20 cm
Lhådös Kakel Havanna mix decor 20x20 cm
Lhådös Kakel Havanna mix decor 20x20 cm

Lhådös Kakel Havanna mix decor 20x20 cm

lhados
655 SEK / m2
874 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9434

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Havanna från Lhådös Kakel är inspirerad av Marrakech och för tankarna till Kuba och varmare breddgrader. Plattorna skiftar i varma nyanser av olika färger och mönster och plattorna kommer färdigblandade i en mix. Plattan är en klinker och är därför anpassad för golv men går även bra att använda på vägg. Kombinera gärna Havanna Mix Decor tillsammans med Havanna Blue Skye.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgMönstrad Flerfärgad
Tjocklek i mm7
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikNej
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop