product
4921Konradssons Keramos light hexagon ljus mix matt 34,5x39,8https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinker/konradssons-keramos-light-hexagon-ljus-mix-matt-345x398?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Keramos-light-hexagon-ljus-mix-8.pngInStock1075SEK/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinkerKeramos är en härlig klinkerserie i olika format med rektangulära, kvadratiska och sexkantiga hexagon plattor. Keramos serien är frostsäker och kan sättas både utomhus som inomhus. Plattorna finns i melerade färgnyanser av vitt, brunt, grått och svart och har vackra ­sexkantiga hexagonala dekorplattor med klassiska grafiska mönster som påminner om marockansk kakel. Plattorna kan sättas på både golv och vägg i klassiska och ­gammaldags badrum, kök, tvättstuga, källare, hall, på balkong och uteplats. Denna artikel sälj per hela förpackningar, varje förpackning innehåller 0,94 m2. 1075
Konradssons Keramos light hexagon ljus mix matt 34,5x39,8

Konradssons Keramos light hexagon ljus mix matt 34,5x39,8

Lagerrensning. Först till kvarn!

konradssons
Denna artikel sälj per hela förpackningar, varje förpackning innehåller 0,94 m2.
1075 SEK / m2

62 st

Artikelnummer: 5448

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Keramos är en härlig klinkerserie i olika format med rektangulära, kvadratiska och sexkantiga hexagon plattor. Keramos serien är frostsäker och kan sättas både utomhus som inomhus. Plattorna finns i melerade färgnyanser av vitt, brunt, grått och svart och har vackra ­sexkantiga hexagonala dekorplattor med klassiska grafiska mönster som påminner om marockansk kakel. Plattorna kan sättas på både golv och vägg i klassiska och ­gammaldags badrum, kök, tvättstuga, källare, hall, på balkong och uteplats.
Denna artikel sälj per hela förpackningar, varje förpackning innehåller 0,94 m2.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmHexagon 34,5x39,8
YtaMatt
FärgMönstrad
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop