• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
43263Tenfors Klinker Naos Blanco Blank 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/tenfors-klinker-naos-blanco-blank-60x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Klinker-Naos-Blanco-Blank-60x60.jpgInStock474SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker<P>Klinker Naos Blanco Blank 60x60 är en granitkeramik i vitt med marmoreringar i grå nyanser. En exklusiv och vacker marmor-platta.</P> <P>Den högblanka ytan ger en slående effekt och framhäver marmoreringarna. En blank klinker kan med fördel användas även i våta områden om man tänker på att halkrisken är något större än med en matt klinker. De helt raka kanterna gör det möjligt att använda minimal fog, vilket ger en enhetlig och modern känsla. En platta med lite mildare marmoreffekt. Kan användas till både golv och väggar i till exempel kök, badrum, hall eller uterum.</P> <P>Eftersom granitkeramik är frosttåligt kan de användas både inomhus och utomhus. Våra marmorklinker är naturtrogna imitationer av äkta marmor. Keramiska plattor med samma känsla, samma utseende, men mycket lättare att underhålla och hålla rent. Och naturligtvis till ett lägre pris. </P> <B>OBS!</B> Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.</P> 863

Tenfors Klinker Naos Blanco Blank 60x60 cm

Klinker Naos Blanco Blank 60x60 är en granitkeramik i vitt med marmoreringar i grå nyanser. En exklusiv och vacker marmor-platta.
tenfors
474 SEK / förp.
863 SEK / förp.
332 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.43m2

Artikelnummer: EM-NaosBB6x6

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory