• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
8682Centro Marmor Carrara Matt Rekt 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/hansa-keramik-klinker-marmor-vitgra-matt-rect-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Marmor-Carrara-Matt-Rekt-granitkeramik-30x60-cm-Stonefactory.jpgInStock514SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerMarmor serien Carrara är en helt underhållsfri granitkeramik med imitation av den populära tidlösa Carrara-marmorn. En klinkerplatta i granitkeramik klarar av tuffa miljöer och har en hög slitagetålighet. Plattan frostsäker och är rektifierad vilket innebär att denna platta med fördel kan läggas med minimal fog. Passar utmärkt i offentliga miljöer. <P> OBS! Notera den blanka varianten inte görs i 30x30, utan finns endast i 15x15 samt 30x60. <P> Serien finns även i blankt utförande och i flera storlekar. 684

Centro Marmor Carrara Matt Rekt 30x60 cm

Marmor är en serie keramiska plattor (granitkeramik) som genom en digital tryckteknik fåtts att efterlikna marmor. Resultatet är en vacker platta som garanterat blir ett lyft för ditt hem men med fördelen om en underhållsfri platta.
centro
514 SEK / m2
684 SEK / m2

Artikelnummer: 121893

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop