product
27889Bricmate M66 Granitkeramik Glanshammar Honed 595x595 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/bricmate-m66-glanshammar-honed-595x595-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-m66-ekeberg-honed-595x595-mm-ny-stonefactory.se.jpgInStock1055SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerBricmate M Glanshammar är en ljus slipad granitkeramik inspirerad av den ikoniska svenska marmorn. Ekeberg är en elegant, klassisk och exklusiv sten som kan ses på många offentliga miljöer och hem. Naturligtvis har plattorna naturliga skiftningar i färg och nyans, detta för att vara så lik den äkta svenska marmorn som möjligt. Detta är möjligt tack vare den senaste tekniken vid framställandet i Italien. Granitkeramiken har flera positiva egenskaper, exempelvis är den reptålig och underhållsfri vilket är en stor fördel i hårt belastade ytor som publika miljöer, en hall eller ett badrum. 1242
Bricmate M66 Granitkeramik Glanshammar Honed 595x595 mm

Bricmate M66 Granitkeramik Glanshammar Honed 595x595 mm

Bricmate
Serie M Glanshammar i granitkeramik har en ljus varm ton med inslag av mörkare vener.
1055 SEK / förp.
1242 SEK / förp.
977 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 37901

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bricmate M Glanshammar är en ljus slipad granitkeramik inspirerad av den ikoniska svenska marmorn. Ekeberg är en elegant, klassisk och exklusiv sten som kan ses på många offentliga miljöer och hem.
Naturligtvis har plattorna naturliga skiftningar i färg och nyans, detta för att vara så lik den äkta svenska marmorn som möjligt. Detta är möjligt tack vare den senaste tekniken vid framställandet i Italien. Granitkeramiken har flera positiva egenskaper, exempelvis är den reptålig och underhållsfri vilket är en stor fördel i hårt belastade ytor som publika miljöer, en hall eller ett badrum.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm59,5x59,5
YtaHoned
FärgMarmorinspirerad
Tjocklek i mm9
m21,08
Antal St3
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop