• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3816Lhådös Life Vit octagon 20x20https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/lhados-life-vit-marmor-octagon-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/lhados-life-vit-marmor-octagon-20x20-miljo-stonefactory.se.jpgInStock6SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/octagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker<p>Med denna platta skapar du en klassisk golvläggning för ett kök eller badrum. Plattorna har ett marmorliknande mönster och passar utmärkt i ett badrum eller kök. Läggs med en passbit som läggs till i dropplistan.</p> <p>Åtgång för passbitar är 25 st/m2.</p> 8
-25%

Lhådös Life Vit octagon 20x20

En klassisk klinkerplatta med inspiration av marmor. Plattorna har ett marmorliknande mönster och passar utmärkt i ett badrum eller kök. Läggs med en svart passbit som läggs till i dropplistan.

Åtgång passbit 25 st/m2. Observera att grundplattan säljes per m2 och tosetten/passbiten säljes per styck (även fast det står m2). Lägger du till 1 st tosett/passbit så får du 1 st.

lhados
844 SEK / m2
1125 SEK / m2

Artikelnummer: 21010

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory