product
34068Lhådös Klinker Story Snow White Hexagon 17,5x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/lhados-klinker-story-snow-white-hexagon-175x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/lhados-klinker-story-snow-white-hexagon-175x20-cm-stonefactory.se.jpgInStock517SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhus<p> Story är en serie i hexagoner som finns i fem olika färger. Plattorna är matta och skiftar i olika nyanser för att skapa ett levande och varierande intryck. Serien är av typen granitkeramik och kan monteras med golvvärme eller i uterummet där det kan bildas frost. <p> Observera att färguppfattningen kan skifta mellan olika skärmar, bildernas färg är endast en vägledning och kan skifta mellan olika tillverkningar.690
Lhådös Klinker Story Snow White Hexagon 17,5x20 cm
Lhådös Klinker Story Snow White Hexagon 17,5x20 cm

Lhådös Klinker Story Snow White Hexagon 17,5x20 cm

lhados
517 SEK / m2
690 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 64114

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning


Story är en serie i hexagoner som finns i fem olika färger. Plattorna är matta och skiftar i olika nyanser för att skapa ett levande och varierande intryck. Serien är av typen granitkeramik och kan monteras med golvvärme eller i uterummet där det kan bildas frost.

Observera att färguppfattningen kan skifta mellan olika skärmar, bildernas färg är endast en vägledning och kan skifta mellan olika tillverkningar.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cmHexagon 17,5x20
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop