product
27327Lhådös Blizzy Onyx Pearl 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/lhados-blizzy-onyx-pearl-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Blizzy-Onyx-Pearl-60x60-cm-Stonefactory.jpgInStock756SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerBlizzy från Lhådös Kakel är en klinkerserie med jordnära färger med marmorutseende. Serien Blizzy finns i olika nyanser, där varje nyans återspeglar en marmorsort. Plattorna i serien är blanka och laserskurna och går därmed att lägga med minimal fogbredd. Klinkern tål golvvärme samt är frostsäkra och kan med fördel läggas på altan eller i uterum. 1008
Lhådös Blizzy Onyx Pearl 60x60 cm
Lhådös Blizzy Onyx Pearl 60x60 cm
Lhådös Blizzy Onyx Pearl 60x60 cm

Lhådös Blizzy Onyx Pearl 60x60 cm

lhados
Klinkerserie i varma ljusa toner med marmormönster.
756 SEK / m2
1008 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 13702

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Blizzy från Lhådös Kakel är en klinkerserie med jordnära färger med marmorutseende. Serien Blizzy finns i olika nyanser, där varje nyans återspeglar en marmorsort.
Plattorna i serien är blanka och laserskurna och går därmed att lägga med minimal fogbredd. Klinkern tål golvvärme samt är frostsäkra och kan med fördel läggas på altan eller i uterum.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm60x60
YtaBlank
FärgMarmorinspirerad Pearl
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop