product
4637Lhådös Allora Brown 60x120https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/lhados-allora-brown-60x120?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Skarmavbild-2014-10-16-kl_-14_19_41_7346.pngInStock947SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusEn nyhet från Lhådös är Allora serien som ger en rustik och lantlig känsla. Plattan har en struktur som ger känslan av ett handslaget kakel. Funkar utmärkt till sommarstället eller för dig som är ute efter en platta med härligt liv. På större plattor som denna så är det specialemballage och detta måste vi tyvärr debitera. 1263
Lhådös Allora Brown 60x120

Lhådös Allora Brown 60x120

lhados
NYHET!

En lantlig och rustik platta med tydlig struktur som ger en känsla av handslaget kakel. Allora serien är frostäker och laserskuren. Finns i flera varianter.
947 SEK / st.
1263 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 72318

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En nyhet från Lhådös är Allora serien som ger en rustik och lantlig känsla. Plattan har en struktur som ger känslan av ett handslaget kakel. Funkar utmärkt till sommarstället eller för dig som är ute efter en platta med härligt liv.
På större plattor som denna så är det specialemballage och detta måste vi tyvärr debitera.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm60x120
YtaMatt
FärgTerracotta Brun
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop