product
15650Konradssons Retro IT Grigio Grå Nat Rect 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-retro-it-grigio-gra-nat-rect-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Retro-IT-Grigio-Gra-Nat-Rect-15x15-cm-Stonefactory.jpegInStock989SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/terazzoTerazzo är årets stora nyhet och blev snabbt en succé på den stora kakel och klinkermässan i Italien. En stor favorit bland leverantörerna och arkitekter. Terazzo syns mer i inredningssammanhang i både inomhus och utomhusmiljöer. Konradssons Kakel presenterar Retro IT som är en terazzoimitation, inspirerad av de italienska Dolomiterna. Serien Retro IT finns i färgerna grå, svart och brun. Plattorna är matta och vackert inspirerad av italienskt terrazzo sten. Plattorna är tålig granitkeramik och är även frostsäkra och kan med fördel läggas utomhus. 989
Konradssons Retro IT Grigio Grå Nat Rect 15x15 cm
Konradssons Retro IT Grigio Grå Nat Rect 15x15 cm

Konradssons Retro IT Grigio Grå Nat Rect 15x15 cm

konradssons
Vill du uppleva naturlig skönhet? Då är serien Retro IT något för dig.
989 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7084

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terazzo är årets stora nyhet och blev snabbt en succé på den stora kakel och klinkermässan i Italien. En stor favorit bland leverantörerna och arkitekter. Terazzo syns mer i inredningssammanhang i både inomhus och utomhusmiljöer. Konradssons Kakel presenterar Retro IT som är en terazzoimitation, inspirerad av de italienska Dolomiterna.
Serien Retro IT finns i färgerna grå, svart och brun. Plattorna är matta och vackert inspirerad av italienskt terrazzo sten. Plattorna är tålig granitkeramik och är även frostsäkra och kan med fördel läggas utomhus.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm15x15
YtaMatt
FärgTerrazzo Grå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop