product
3946Konradssons Pantheon venus multicolor 50X50 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-pantheon-venus-multicolor-50x50-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Pantheon-venus-multicolor-50x50-konradssons-Kakel_6518.jpgInStock676SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-50x50-cm/inomhusPantheon venus multicolor är en brun en serie som passar perfekt i badrum och kök. Plattorna kan läggas på både vägg och golv. 845

Konradssons Pantheon venus multicolor 50X50 cm

Pantheon venus multicolor från Konradssons kakel är en platta som kan ge dig både en modern och gammalmodig karaktär i ditt hem. Plattan ger en väldigt lantlig känsla och passar perfekt på både golv och väggar. Plattan skimrar i en vacker brun nyans och skapar en trivsam stämning i ditt hem.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
676 SEK / m2
845 SEK / m2

Artikelnummer: 5433

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop