product
3943Konradssons Pantheon jupiter brun 50X50 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-pantheon-jupiter-brun-50x50-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Pantheon-ares-brun--50x50-konradssons-Kakel_6509.jpgInStock423SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-50x50-cm/inomhus/kampanjerPantheon jupiter brun en serie som passar perfekt i badrum och kök. Plattorna kan läggas på både vägg och golv. 845

Konradssons Pantheon jupiter brun 50X50 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

Pantheon ares grå från Konradssons kakel är en platta som kan ge dig både en modern och gammalmodig karaktär i ditt hem. Plattan ger en väldigt lantlig känsla och passar perfekt på både golv och väggar. Plattan skimrar i en spräcklig brun färg som passar bra i alla rum i huset.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
423 SEK / m2
845 SEK / m2

Artikelnummer: 5430

Enhet: m2

51 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop