product
16829Konradssons Panarea Grey Grå Nat Rect 29,5x59,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-panarea-grey-gra-nat-rect-295x595-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-panarea-grey-gra-nat-rect-295x595-cm-stonefactory_se.pngInStock799SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandePanarea är en mycket tålig och frostsäker klinkerserie vilket innebär att du kan sätta den såväl inomhus som utomhus. Serien kommer i sex olika format och kan användas på vägg eller golv. Snygga hexagoner eller mosaik i duschhörnan eller större plattor för den moderna golvbrunnen. Serien finns i färgerna grått och svart. Ytan är matt och ger med plattornas skiftningar ett rustikt och naturtroget intryck. 799
Konradssons Panarea Grey Grå Nat Rect 29,5x59,5 cm

Konradssons Panarea Grey Grå Nat Rect 29,5x59,5 cm

konradssons
Serien har en känsla av ett slitet scengolv.
799 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7207

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Panarea är en mycket tålig och frostsäker klinkerserie vilket innebär att du kan sätta den såväl inomhus som utomhus. Serien kommer i sex olika format och kan användas på vägg eller golv. Snygga hexagoner eller mosaik i duschhörnan eller större plattor för den moderna golvbrunnen. Serien finns i färgerna grått och svart. Ytan är matt och ger med plattornas skiftningar ett rustikt och naturtroget intryck.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm29,5x59,5
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop