product
4455Konradssons Nordik grå 30X30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-nordik-gra-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KONRADSSONS-NORDIK-GRA-30X30-CM.jpgInStock1190SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenÄntligen en prisvärd version av kalkstenen från Öland som även går att lägga i badrum. Med denna granitkeramik slipper du tänka på kalkstenens porösa struktur som annars kan skapa bekymmer i badrum med både fläckar och repor. Konradssons Nordik grå 30X30 cm är en vacker platta som kommer i olika färgskiftningar vilket skapar en häftig effekt. Plattan läggs bra på golv och vägg. 1190
Konradssons Nordik grå 30X30 cm
Konradssons Nordik grå 30X30 cm
Konradssons Nordik grå 30X30 cm

Konradssons Nordik grå 30X30 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

konradssons
Nordik serien - en serie som är perfekt för dig som letar efter ett klassiskt och tidlöst klinkers. Plattorna passar i både kök, badrum och vardagsrum och har en matt men levande struktur. Serien kommer i svart, grå och brun.

Välj antal kvm ni vill beställa ovan
1190 SEK / m2

254 st

Artikelnummer: 6144

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Äntligen en prisvärd version av kalkstenen från Öland som även går att lägga i badrum. Med denna granitkeramik slipper du tänka på kalkstenens porösa struktur som annars kan skapa bekymmer i badrum med både fläckar och repor.
Konradssons Nordik grå 30X30 cm är en vacker platta som kommer i olika färgskiftningar vilket skapar en häftig effekt. Plattan läggs bra på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop