product
8917Konradssons Nexos White Klinker vit 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-nexos-white-klinker-vit-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-nexos-white-klinker-vit-60x60-cm-stonefactory(2).jpgInStock530SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Den matta ytan och de lugna färgerna andas sten och natur. Finns i brun, grå, antracit och vit och även som mönstrade dekorplattor, där de mjuka sirliga och grafiska mönstren går ton i ton mot bakgrunden. Plattorna är frostsäkra, vilket gör att du kan sätta dem såväl i vissa miljöer utomhus, som inomhus. </p> 530
Konradssons Nexos White Klinker vit 60x60 cm
Konradssons Nexos White Klinker vit 60x60 cm

Konradssons Nexos White Klinker vit 60x60 cm

konradssons
530 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3865

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Den matta ytan och de lugna färgerna andas sten och natur. Finns i brun, grå, antracit och vit och även som mönstrade dekorplattor, där de mjuka sirliga och grafiska mönstren går ton i ton mot bakgrunden. Plattorna är frostsäkra, vilket gör att du kan sätta dem såväl i vissa miljöer utomhus, som inomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm8
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop